9.8.2009

viikonloppu

Olen aina muuten tosi hyvä näitä kirjoituksia otsikoimaan, hih.

Me oltiin koirien kanssa keskenämme koko viikonloppu. Muut olivat iskällä, mutta minä jäin Iriksen ja Lilin kanssa kotiin. Eipä mitään erikoista ole tapahtunut, ollaan lenkkeilty ja Lilin kanssa perjantaina kokeiltiin agikeppejä, menevät nykyään jo tosi hyvin, ja en usko että niistä tulisi enää nopeampia.

Iris lähti omaan kotiinsa tänään, nyt Lilikin saa sitten levätä :-) Tänään ilmoitin meidät Riihimäen epiksiin, kisaavien ja mölli luokkaan. Taitaa nyt jäädä sitten nekin väliin. Nimittäin nimittäin.

Tänään koira päivällä vaikutti tosi hiljaselta ja masentuneelta, sairaalta. Se kuitenkin söi ja joi, liikkui ravaten eikä ontunut. Kun käytiin kahdeksan aikaan lenkillä, tarkoituksena mennä tokoilemaan, Lili oli ihan normaali ja käveli ihan reippaasti. Yritti tosin kääntyä kotiin päin.. Kentällä sitten se ei juossut kepin perässä, eikä liiemmin tahtonut tulla perusasentoon, eikä sitten nousta enää ylös. Liikkumista se mietti pariin kertaan. Lähdettiin sitten kotiin, koska ite tajusin että nyt on joku vialla. Kotona Lili meni takaisin nukkumaan ja pyysin äitiä kokeilemaan sen lihaksia, itse en mistään lihasjumeista tai muista mitään ymmärrä. Selvisi, että koiralla on toinen reisilihas melko kipeä. Se ulvahti, ja siitä huomasi että sitä sattui. En tiedä yhtään mistä se on voinut kipeytyä, koira ei kuitenkaan onnu, joten tuskin mistään revähdyksestä on kyse? Askeltaa ravaamalla, joten sitä nopeampi taitaa sattua. Luultavasti tänään on Iriksen kanssa riehuessa sattunut, koska eilen en huomannut mitään poikkevaa.

Eli huomenna tuskin mennään mihinkään. Itsellä ei ole mitään kokemusta tämmöisistä, enkä tiedä kuinka nopeasti paranevat noinkin pahasti kipeät lihakset. Olisi kuitenkin kiva jos päästäisiin keskiviikkona Janakkalaan epiksiin, joten huominen joudutaan varmaankin perumaan. Katotaan minkälainen koira on aamulla. Äiti antoi sille äsken kipulääkettä, ja saatan tänään itse koettaa hieroa sitä varovasti. Jos koira lakkaa jännittämättä lihasta, niin ehkä se paranee nopeammin.

Eipä tässä tällä kertaa muuta, toivottavasti Lili paranee. Itse olin melko paniikissa; Lili on niiin harvoin mitenkään kipeänä, ja nyt pelottaa että sille on tullut jotain vakavampaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti