11.8.2009

uiskentelua ja viimeinen lomapäivä

Tänään lähdettiin illalla puoli kahdeksalta Ahvenistolle uimaan. Pyöräiltiin sinne Lili nätisti vierellä ravaten. Pari asfalttipätkää oli pakosti matkan varrella, mutta toivottavasti ei koiraa haitannut. Uitin Liliä alkuun valjaissa ja sitten laskin laiturin päästä ja itse menin järveen. Lili sitten yrittikin kavuta takaisin laiturille ja nökötti itsepäisesti laiturin tikkaiden kolmannella askelmalla, ihme sirkuskoira :-D Koira sitten lähti pakoon ja hepuloi rannalla. Kun vihdoin sain kiinni innosta ärisevän koiran, oli taas pulahdus edessä. Uiskenneltiin aika pitkään, välillä pidin kättä mahan alla kun Lili ui, ettei pääsisi eteenpäin (sai kunnolla potkia takajaloilla) ja joskus päästin sen melko pitkältä uimaan rantaan. Kun koira oli tarpeeksi "kärsinyt" pikkusisko kävelytti sitä vielä hetken, kun itse uin ja sitten pyöräiltiin metsäreittiä kotiin. Venyttelin Liliä vähän ja sitten se sai ruuan ja nyt se tuossa nukkuu. Toivottavasti meidän reissusta on enempi hyötyä kuin haittaa.

En vieläkään osaa sanoa, lähdetäänkö huomenna janakkalaan. Jos koira pystyy liikkumaan hyvin, eikä arista pomppuja, niin sitten. Mölliradalla ei onneksi ole kuin minihyppyjä, ja puomi ja kait putkia. Toivottavasti ei huomiseksi ole keksitty mitään sen hankalampaa!

Minä joudun huomenna lähtemään kouluun, apua kauheaa. Mihinköhän meidän lomapäivät ovat karanneet? Kesä meni kyllä tosi nopeasti, ei me edes tehty mitään kummempaa! Onneksi koulu alkaa vasta kymmeneltä, niin aamulla Lili saa pitkän lenkin, ja jos keritään, niin voin pari kertaa kokeilla lelupalkalla hypyttää sitä tuon esteen yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti