22.8.2009

kuulumisia

Eipä taas olla pitkään aikaan kirjoiteltu mitään, mutta ei ole vain jaksanut.

Melko ahkerasti ollaan treenattu tokoa, etenkin niitä käännöksiä. Eilen harjoiteltiin suurimmaksi osaksi vain oikealle kääntymistä, se sujuu nykyään jo ihan hyvin. Edelleen silti korjaillaan seuraamista ja muuta. Lili edistää nykyään aika usein, ainakin ekoilla askelilla se on tosi edessä, jolloin itse jos hidastan vauhtia niin hidastaa myös sitten Lilikin. Täytyy nyt alkaa sitten harjoitella oikeassa kohtaa seuraamista. Eilen treenattiin myös nopeita maahanmenoja, ei ne vieläkään oikein onnistu. Mutta kyllä meillä on aikaa ottaa jäävät liikkeetkin tehotreenin alle :-)

Silti taas on vaihteeksi minun tokoinnostus laskenut, jos me päästäis nyt syksyllä ohjattuihin treeneihin, niin ehkäpä me voitais tosiaan kuvitella joskus menevämme kokeeseen. Ainoa varsinainen ongelma on se hyppy, mutta kyllä me se varmaan saadaan onnistumaan, jos kotiin saatais edes se pahvinen este ja alkaisin alusta opettamaan.

29pv olen ilmoittautunut töihin meidän seuran piirinmestaruuskisoihin. Ainakin nyt näyttää siltä, että saan taas hoitaa tulostaulua parin radan ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti