10.8.2009

Ei lähdetä tänään mihinkään. Lili selvästi pirteämpi, eikä arista jos koettaa hieroa, mutta liikkuminen taitaa sattua. Täytyy nyt hieroa sitä varovasti, josko keskiviikkona päästäisiin epiksiin ;-)

Lisäilyä lisäilyä. Tänään ollaan otettu ihan rauhassa, vähän venyttelin ja hieroin koiraa aamunlenkin jälkeen. Käytiin vähän aikaa sitten melkein tunnin lenkillä, ihan rauhassa kuljettiin ja vältettiin asfalttireittejä. Koira on jo melkein entisensä, ei paljoa vaivaa, vaikka varoo hyppimistä ja takajaloilleen nousemista. Tänään otti jo juoksuaskelia kun äiti tuli töistä, täytyy nyt vain malttaa Lilin olla rauhassa.

Tarkoitus olisi täksi vuodeksi käydä koirahierojalla, itse en vain tiedä näitä hierojia kauheasti.. Elisa suositteli Tuulosessa työskentelevää hierojaa, Tervakoskellakin taitaa olla HoitoTassu niminen yritys. Täytyy nyt miettiä mikä olisi sopiva ajankohta :-)

Meillä ei ole ensi maanantaina agilitytreenejä, mutta lähdetään silloin Kirstulaan vapaisiin tokotreeneihin keväällä ja kesällä perustokoryhmissä käyneille. Toivottavasti saadaan vihdoin kokeilla sitä vapaahyppyä, se nyt on yksi liike mikä ei vielä onnistu. Treenejä ohjaamassa/"vahtimassa" on meidän kesäkuisen perustokoryhmän vetäjä Katri Vlasov.


Lili pureskelee puruluuta ;-)

Tässä video perjantain keppitreeneistä (aika huvittavan näköistä :-D) Keppejä vain kymmenen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti