12.9.2009

syksy

Vaikka kuinka tahtoisi kesän aina vain jatkuvan, niin kyllä se syksy taitaa olla tulossa. On ollut ihan lämpimiä päiviä, mutta kyllä on ilmat alkaneet paljonkin viiletä. Pimeä tulee nopsaan ja värikkäitä lehtiäkin jo näkee.




Soitin eilen kyselläkseni paikkaa marraskuussa olevasta tokokokeesta (ilmoittautuminen on jo alkanut), ALO:n mahtuu vain 6 koirakkoa, etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä. Minulle vastattiin, että eivät vielä tiedä kuinka monta koirakerhon ulkopuolista koirakkoa ottavat kokeeseen, pyysi soittamaan uudestaan ensi viikolla, jolloin asiasta ollaan varmoja.

Tänään ei olla oikeastaan juurikaan tokoiltu. Otettiin pihalla hyppyä, se sujuu jo hyvin ja koira oli oikein innoissaan. Lähti ekoilla yrityksillä ekalla käskyllä hyppäämään, vähän on ongelmana se, että koira käännyttyään ja "seiso" käskyn jälkeen tepastaa vähän eteenpäin.

Huomenna lähdetään yhdeksän aikaan Tuuloseen agimölleihin. Ollaan nyt ilmoittauduttu sittenkin huippumölleihin sekä mölleihin. Huippumöllirata on toivonmukaan sikahelppo, joten voin hyvin ohjata koiraa vaikka riepottaisinkin lelua kädessä. Yleensä Lili syttyy vasta tokalla tai kolmannella yrityksellä, joten sen takia päädyinkin ilmoittamaan meidät kahteen luokkaan, että saadaan sitten vielä uusi yritys ;-)

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia olet nyt uudella kamerallasi ottanut. Kivoja syksyisiä värejä myöskin :-)
    Hyvää syksyn jatkoa, ehkä jossain mätsäreissä saatetaan taas törmätä.

    -Raija ja pojat-

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista, vielä on ihan hirveesti opettelemista tuon kameran kanssa! ;-)

    VastaaPoista