6.9.2009

mätsärissä pörröturkin kanssa

Tänään käväistiin siis mätsärissä. Minä olin jättänyt kameran akun kotiin, vaikka sitä koko illan latasin nimenomaan mätsäriä varten, mutta nyt ei sitten ole kuvia kehästä luvassa. Koiria oli aikas vähän/sopivasti, pienissä taisi olla 23 koiraa. Esitin Lilin täysin vapaasti seisottaen ja esiintyi tyttö kyllä tosi upeasti! Vähän haritti jalat joskus ja olivat eri kohdilla, mutta en voi muuta kuin olla ylpeä. Olin aivan ihmeissäni, kun saimme punaisen nauhan. Meitä vastassa oli nimittäin tosi nätti bichon, Leevi. Tuomari taisi selvästi tykätä vapaasti esitettävistä, vaikkei meille sijoitusta punaisten kehästä enää tullutkaan. Olen silti erittäin tyytyväinen pelkkään tuohon nauhaan, Lili selvästi tykkäsi olla kehässä, kun en sen jalkoihin koskenut, ainakin häntä vispasi siihen malliin! :-)

Kotona sitten pikkuveli otti Lilistä poseerauskuvan. Onneksi trimmaus on jo tässä kuussa, vaikka onhan tuo pörröturkki toisaalta aika suloinenkin ;-)


Viikonloppuna liikuskelin kameran kanssa iskän pihan lähistöllä ja koetin opetella käyttämään kameraa. Tässä pari aika perusräpsyä, tämmösiä oli ne kaikki muutkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti