9.9.2009

lenkillä

Tänään Aatu bichoni omistajineen jaksoi kävellä tänne meillepäin ja lähdettiin lenkille. Aluksi koirat saivat hetken aikaa juoksennella meidän pihalla, ja minä koetin siinä sitten Aatua vähän kuvailla. Aatulta on lähtenyt muuten karvat! Se on nyt sitten ihan kalju, kun Lili on ihan liian karvallinen. Näyttää A varmaan puolet pienemmältä, ei sitä bichoniksi ehkä voisi uskoa.


Me mentiin ensiksi Ahvenistolle murkkariin uittamaan koiria (Lilikin pulikoi!) ja sitten kiivettiin hyppyrimäelle ja katseltiin hetken harjulta maisemia. Tällä kertaa en jaksanut Lilin kanssa mitään tokoa ottaa, yksi luoksari kai tehtiin jossain vaiheessa. Tavattiin lenkillä paljon koiria ja ohitukset meni kivasti. Harjulla tosin tuli ihana isohko pyreneittenpaimenkoira vastaan, jonka omistaja sanoi että voi koirat tulla moikkaamaan. Lili vähän pelkäsi alkuun, ja kiljui jos tuli liian lähelle, mutta sitten ne jo leikkivätkin. Just tollaiset mukavat koirat ovat Lilille nyt hyvää seuraa, kun se oikeasti tajuaa etteivät ne tee mitään. Tuo vieras koira oli vasta vaille vuoden ja tosi ihana tapaus. Lilin kanssa juoksivat perästysten ja Lilillä ainakin näytti olevan hauskaa. Aatu oli jo kuluttanut itsensä loppuun, ja tyytyi vain varovasti kipittelemään Lilin ja Onni-koiran perässä.

Käveltiin sitten sairalaan kautta kotiin. Taidettiin viihtyä lenkillä ehkä n. 3 tuntia. Nyt L nukkuu tuossa vieressä, myöhemmin käydään sitten kahdestaan vähän lyhyemmällä lenkillä ja ehkä tokoilemassa.

Tässä vielä kuvaa pelkästään Lilistä.


Näistä oli pakko vähän kontrastia laskea, olin taas kerran (yllätysyllätys) innostunut värejä säätäämään, joten aikas kirkkailta vaikuttivat noi kuvat on kun koneelta katsoin.



Maanantaina (7.9.) meillä oli agility. Viimeiset treenit Kirstulassa! Mentiin erilaisia radanpätkiä, ihan helppoja, mutta se vauhti?!?!?! Se oli taas aivan kadoksissa. Koira vain kipitteli eteenpäin, loppua kohden tuli taas sitten vauhtia. Keppejä mentiin siinä sivussa, ja pari kertaan meni oikein hienosti & reippaasti. Itseni on paljon helpompi ohjata niin, että olen keppejen oikealla puolella, pitäisi sitä toistakin puolta harjoitella..

Tänään ilmoitin meidät 21.9. pidettävään meidän seuran möllitokoon :-) Varmaan lähetän myös niihin Tuulosen agimölleihin tässä kohta ilmoittautumisen.

1 kommentti:

  1. HUI :-O
    Katoin ensimmäisen kuvan koiraa Liliksi, ja ajattelin vain että mitäääääs hittoa säää oot sille tehny:D!

    Hienoja nämä uudet kuvat;) ja onnea kisoihin!

    VastaaPoista