3.9.2009

näyttely/toko/temppu -treenit

Tänään ollaan taas puuhailtu kaikenlaista. Koulusta päästyäni lähdettiin etsiskelemään kaupoista muistikorttia, ja lopulta mukaan lähtikin kingstonin 16gb muistikortti ja melko pieni kameralaukku (en mä runkoa + yhtä objektiivia varten tarvii isompaa). Kauppareissun jälkeen tungin äkkiä nameja taskut täyteen ja näyttelyremmi kameralaukkuun, saatiin äitiltä kyyti Ahveniston kentälle kavereita katsomaan :-)



Oltiin Lilin kanssa aikaisin paikalla joten harjoittelin ensimmäistä kertaa kunnolla kuvaamista kameralla. Lopulta paikale tuli vain Bella, Zmaj ja Nea sekä Alli, Alena ja Jenni. Lili näytti niiin hirveän isolta verrattuna Zmajiin tai jompaan kumpaan griffoniin. Lilille ja Bellalle syntyi taas pieni kärhämä ja Lili sai turpiinsa. Argh! En tajua noiden koirien ajatusmaailmaa, kai Bellaa ärsyttää Lili joka tulee haistelemaan ja sitten Lili saa taas huutaa (pelästyksestä, tarkistin kyllä niin ei näkynyt mitään jälkiä). Pitää varmaan pitää ne nyt aina sitten erossa toisistaan, vaikka lenkillähän ne ihan nätisti kulkevat vieretysten.

On tuossa kamerassa kyllä aika paljon opettelemista! Jotkut kuvat saattoivat ehkä jopa onnistua..


... kun taas jossain vaiheessa innostuin säätelemään värejä, tuloksena kuvat, joissa värit silmiä tappavan kirkkaat...


Nea suostui kuvaamaan Lilin seisomista ja tokoilua (huomaa kampaamaton pörröturkki!).




Tässä vielä kuvia Bellasta, Zmajista, Alenasta ja Allista, jotka olivat erinomaisia kohteita kuvata kaikki :--)




Lili alkoi jossain vaiheessa vain kököttää paikallaan ja tutkailla tielle, josko meidän auto olisi kaartanut kentälle pelastamaan Lilin tältä "rääkkäykseltä". Me kuitenkin kävelimme sitten sen 3km kotiin, sai Lilikin iltalenkin samalla.



Lili lähtee nyt viikonlopuksi Tuuloseen mökille. Sunnuntaina tulee sitten takaisin että pääse mätsäriin ;-) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti