13.9.2009

möllit

Käytiin siis Lammin Seudun koirakerhon ja Kukkian Haukkujen järjestämissä agimöllikisoissa. Oltiin paikalla ihan tarpeeks ajoissa, kummallakin radalla lähdettiin neljänsinä. Tuomari oli Jari Kangas.

Huippumöllirata oli ihan suht helppo, parissa kohtaa puolen vaihto. Ihanneaika muistaakseni 43s. Oli vain hyppyjä sekä putkia. Yllätyin heti alkuunsa, kun koiralla oli vauhti päällä! Valssaus heti alussa hidasti vähän menoa, mutta oikeesti Lili meni kerrankin reippaasti. Saatiin puhdas rata, mitään läheltä-piti-tilanteita ei tullut ja olin todella tyytyväinen Liliin ja reippaaseen vauhtiin, jee. Tulokseksi tuli -19.40, sijoituimme 2 :-) Palkinnoksi saimme hopeisen "laatan" sekä matkajuomakuppi-namitasku systeemin, jollainen meiltä muuten löytyy jo entuudestaankin.

Mölliradalla oli sitten pari uutta estettä, puomi ja a. Ihanneaika taisi olla 45s. Ajattelin, että Liliä ei varmaan huvittaisi yhtään ja puomi ainakin olisi melko hidas, mutta saatiinkin aika lentävä lähtö. Koira meni melko kovaa, puomin alastulokontakti tuli just ja just, sekä putkeen menossa vähän hissutteli. Kuitenkin saatiin puhdas ja melko nopea rata, ja voitimme minit ;-) Tulos -8.27. Palkinnoksi saimme kultaisen "laatan" sekä vinkuvan lelun, jee!

Olen tosi tyytyväinen että koiralla oli vauhtia! Vähän harmittelin kisaavien alkaessa, että ompas niilläkin helppo rata ja minikoirakkoja vain kolme. Kuitenkin hyvä, etten ilmoittanut meitä vielä kisaaviinkin, koska huomenna täytyy vielä jaksaa :-)

2 kommenttia: