1.4.2010

Aprillia !

Syö silliä yms... Ei kyllä otsikko liity mitenkään tän päivän kirjotukseen, mutta anti olla. Nyt on kuitenkin eka päivä huhtikuuta, ja aika ilosin mielin jo odottelen kesää. Tiet alkaa olla jo aika sulat, joten kohta pääsen pyöräilemäänkin. Liliä ei myöskään ällötä tuollainen maa, vaikka mielummin se tietty sisällä kaikkea tekee.

Tänään oli agi Pekolassa. Tää tais olla vissiin nyt kevätkauden kolmanneks viimenen treenikerta? Sitten on agi- ja tokomöllit, joihin ei päästä. Se otti päähän tosi kovasti kun luin foorumilta että minä päivänä ne nyt on. Agimöllit just sillon kun meillä tokokoe ja tokomölli sit edeltävänä päivänä ! Tokomöllejä harkitsin, mutta toisaalta me ei varsinaisesti treenata missään Pekolan tokoryhmässä, joten en tiedä saataisiinko edes osallistua. Ja kun se on koetta edeltävä päivä, niin jos kaikki meneekin päin mäntyä niin olen aika hermona sitten kokeessa. Joten missataan nyt sitten taas jälleen nää keväät möllit, niin kuin viimekin vuonna (silloin tosin juoksujen takia).

Mutta siis, treeneihin jälleen...


Ekaks mentiin tällästä rataa, koko treeneissä tais "aiheena" olla välistävedot. Kaikki suju aika hyvin. Kepeille tais kummallakin radalla mennä ekaks tokaan keppiväliin, mutta sitten kun jäin ite vähän taaemmas niin meni tosi hienosti sisään. Puomi oli aika reipas, yllätyin ihan. Koira innostui tosi paljon kun tajuan kehua sitä puomia suorittaessa, enkä vain painostamalla että "tule tule tule..". Vauhtia oli ihan kivasti ja välistävedot sujui ongelmitta.



Toka rata. Keppien tilalle vaihdettiin keinu ja jotain hyppyjä mentiin eri tavalla. Lili tuossa vitosella ja kutosella meinas koko ajan hypätä kutosen taakse. Sama myös esteillä 10 ja 11. Olin ite liian kaukana, niin koira meinas ennä yhdestätoista ohi. Keinu sujui paljon paremmin kuin odotin! Koira lähti innoissaan keinulle ja tuli keskivälin yli, eikä kunnolla edes pysähtynyt. Olin tosi yllättynyt ja tokallakin kerralla meni hienosti. Vau! Jokin on tainnut napsahtaa koiran päässä ja se on vihdoin tajunnut tuon... Nimittäin ratojen jälkeen otettiin keinu vielä yksittäisenä kaks kertaa ja koira oli myös tosi reipas. Nojaa, pessimistinä täytys ehkä aatella että ens kerralla varmasti tulee taas takapakkia. Mutta ei kai se ihan toivoton enää ole?

Lopuks vielä pari räpsyä Lilistä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti