9.4.2010

Poikien seurassa



Puoli kuuden aikaan lähettiin Lilin kanssa kävelemään Jukolaan. Kaupoilla Nea & Zmaj olivat jo vastassa. Alunperin piti mukaan tulla myös Sanni & Leego, mutta eivät saaneet kyytiä Käikälästä tännepäin. Jukolan koulun kentällä oli sattumalta sitten Julia & Yedi-sakemannin pentu, jotka jäivät meidän kanssa sitten sinne. Zmaj ja Yedi tykkäsivät leikkiä ja äristä
keskenään, mutta Lili enimmäkseen aloitti omat omaperäiset ulvomisleikkinsä, joita ei kukaan muu taida ymmärtää kuin se itse.. Lili sai sitten olla vähä sivummalla kun kuvasin poikia.

Lilin kanssa treenattiin ehkä eniten paikkamakuuta. Aika lyhyitä kertoja. Ensin ihan normaali paikkamakuu, että L makas paikoillaan kun kuvailin Yediä ja Zmajiita. Sitten menin palloseinän taakse piiloon (hyvä tätä treenata kun on kerrankin joku, joka sit ilmottaa jos koira lähtee!). Zmaj tuli sinne palloseinän taakse hakemaan multa nameja, ja sillon Lili oli sitten noussut. Otettiin uusiks ja sitten makas nätisti. Aika hienoa :) Seuraamista otettiin kans pieniä pätkiä ja kaikki käännökset niin, että käännös+pysähdys heti ja palkkaa. Käännöksiä pitää siis vähän hioa kun ovat vähän väljiä. Sujui kaikki ihan hyvin!

Jäävissä oli taas jotain ongelmaa. Maahanmeno oli nätti ja tosi reipas, mutta seisominen oli sitten maahanmenoa ! Voi ei.. Pari kertaa se meni väärästä käskystä maahan, ja sanoin sitten vaan et höpöhöpö (en viitsinyt torua, ettei se ota nokkiinsa) ja autoin vähän jäämään seisomaan. Sitten sujui sekin. Luoksetulo kerran, tosi nätti ja nopea. Paikkamakuuta otettiin vielä sillein, että Zmaj oli vieressä, josta Nea kutsui sen luokse. Lili vähän nousi, mutta pysyi kuitenkin makuuasennossa. Nouto otettiin kans, ja se oli aika hieno. Aika reipas palautus, mutta silti aattelen et voisko sitä saada vielä vähän nopeemmaks ottamalla sellasia vauhtinoutoja.. Pitäs saada joskus videokin siitä!

Lopuks sitten kuvailtiin Lilin ja Zmajiin seuraamisia. Yedi ja Zmaj oli tosi nättejä ja kivoja kuvata, vähän vaihtelua. Ja näistä kuvista vielä: kuvat, joissa olen Lilin kanssa ja tuo missä L noutaa on © Nea K. Muut kuvat on sitten mun ottamia, don't copy!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti