25.3.2010

Agitreenit

Tänään agissa alkuun harjoiteltiin keppejä. Yhdet kepit oli pilkottu osiin ja siis mentiin 4 keppiä ja siitä putkeen, hyppy tai muurille. Lili haki aika usein tokaan keppiväliin ja oli aika säätämistä. Putkiin irtosi aika hyvin ja muurikin onnistui, vaikka siinä piti koira heittää esteen taakse ja siitä hyppy. :) Sitten otettiin hyppy, kepit (12), putki, kepit ja hyppy, ihan suorassa oli kaikki. Lilin kepittely sujui ihan hyvin, vähän hosui ja vikoja välejä jätti välistä. Sitten tehtiin muutama kerta ihan silleen että lelulla vedätän jokasen välin erikseen ja oli kyllä sitten taas tosi nopeeta :-) Kouluttaja sanoi että lelu ihan kädessä voidaan jotain helppoja pätkiä harjotella, niin koiraankin tulee vauhtia kun lelu on ihan esillä eikä vaan taskussa.

Harjoteltiin vähän tokojuttuja siellä Pekolassa kun kotona ei tänään keritty. Paikkamakuuta ja nopeita plätsejä ja seisomisia treenailtiin. Paikkamakuu suju hyvin, ei kertaakaan noussut. Häiriönä siis keppejä treenaava koira. Jossain vaiheessa kävin myös muutaman sekunnin lavan ulkopuolella piilossa ja pysy nätisti. Vähän kurkotteli kattomaan että mihin katosin, mutta ei noussut. Otin taas niitä seisomisia ja maahanmenoja sillein että kävelin ite edellä. Vähän oli koira hitaalla ja suoritti liikkeet vähän myöhässä, kunnes kädellä näytin jolloin teki nopeammin. Niitä treenattiin noin hetken aikaa ja sitten lopuksi otettiin kumpikin liike ihan kokonaisuudessaan. Hyvin meni!

Tänään soittelin taas tokokokeeseen ja varmistui paikka myös toiseen riksun kokeeseen ens kuussa. Aika luottavaisin mielin lähetään kokeilemaan, liikkeet sujuu paljon paremmin mitä viime marraskuussa ja nää tuntuu musta nykyään jopa helpolta. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti