24.4.2010

Lahti KV




Tämän näkösenä oltiin tänään Lahdessa, Junior Handler kisassa. Eilen oli siis tyttösen trimmi, ja toosi kaljuna lähetiin kisailemaan. Noo, mulle tämä JH kisa oli aika lailla se ja sama miten tulis käymään. Ei me tuota junnuilua sillä tavalla harrastella, mutta kiva oli kun sain ottaa sitten koiran mukaan tuonne sisään :)


Aamulla lähettiin Lauran ja Julian kanssa bussilla Lahteen. Matka meni hyvin, L on ihan iisisti bussissa. Löydettiin myös perille itse messuhalliin ja siellä saatiin häkki hienosti kehän laidalle. Junnukehä alkoi vasta yhdeltä, joten kierreltiin, kuvailtiin ja käytiin syömässä.

Itse kisassa ei sitten menestytty, mutta väliäkö sillä ;) Ei me ehkä ihan oltu muiden tasoisiakaan.. Kivaa oli! Meillä oli paljon aikaa vielä kehän jälkeenkin katella, koska bussi takaisin kotiin lähti vasta viideltä. Ostin ainoastaan tuollaisen ketunhäntälelun Berralta sekä kaksi kuivaruokatorvea. Lili ihan rrakastui kyseiseen herkkuun. Paikanpäällä sai häkissään napostella toisesta puolet ja kotona sai vielä sen toisen puolikkaan.
Päivästä kuvia on täällä. Lilin kuvia sieltä ei löydy, mutta sitten aika monesta muusta (etenkin mudeista) räpsin tajuttomasti kuvia, joista julkaistu ehkä noin sadasosa? :D


Nyt Lili on saunan jälkilämmöissä yksinään makoilemassa, vielä pitäs sen käydä ulkona ja sitten nukkumaan ;)



Tokon suhteen koiralla oli tänään huono päivä, niin kuin kuvasta näkee.. Kaikki kuvat muuten, joissa on Julian copyt niin ovat tietenkin Julian ottamia. Muut sitten minun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti