20.4.2010

Kokeilemassa

Tänään ajeltiin Riihimäelle tokokokeeseen. Paikanpäällä kauhistuin - koe oli ulkona! Luulin koko ajan että sisäkokeesta olisi kyse, mutta ei.. Siinä sitten ajattelin että kaikki tulee menemään huonosti. Koira ei pysy paikkamakuussa. Karkaa kehästä yms. Me oltiin viidensiä ja ekassa ryhmässä kun oli paikkamakuu ja luoksepäästävyys. Tuomarina Hannele Pörsti.

Luoksepäästävyys: 10 Mitäs tässä. Koira kyllä meni vastaan, mutta ei pistemenetystä.
Paikkamakuu: 8 Ihmeen levotonta. Loppupuolella noin viiden vikan sekunnin sisällä se nousi kyynärien varaan ja laskeutui. Muutenkin katteli vähän sinne sun tänne ja haisteli maata. Nousi istumaan kun olin menossa luokse.
Seuraaminen hihnassa: 9 Perusasennot hyvät, joissain kohdin itse seuraaminenkin ihan nättiä. Tais vähän jäädä jälkeen jossakin kohdassa, vasemmalle käännöksessä?
Seuraaminen hihnatta: 9 Rumempaa kuin edellinen. Jäi jälkeen just ennen juoksuosuutta, mutta kiri sitten.
Maahanmeno: 8 Oli varmaan hidas? Mutta meni kuiteskin, jee.
Luoksetulo: 10 :)
Seisominen: 10 :)
Estehyppy: 9 Haisteli estettä.
Kokonaisvaikutus: 8 Minä riehun liikaa ja kävelen vinossa :-D Hyvä vietti koiralla tmv.

Pisteitä 180p. Palkinnoille ei päästy, puoli pistettä jäi kakkos ja kolmossijojen saaneista. Oon tosi tyytyväinen! :) L oli innokas tekemään, ja kyllä se noi pisteet on ihan ansainnut. Vähän jäin miettimään tota maahanmenoa, että mikä siinä nyt tosiaan vei niitä pisteitä. Olis pitänyt videoida.

Kuvia ei ole kuin paikkamakuusta muutama. Käytössä kuitenkin oli vain lyhyt putki joten en niitäkän viitsi laittaa. Kiitos Nealle seurasta, äitin pakotin lähtemään heti kun oli heittänyt meidät sinne. Lili olisi niin varmasti lähtenyt kesken suorituksen sen perään.. Tasan viikon päästä sama aika, paikka ja tuomari. Hui...

2 kommenttia: