7.4.2010

Kaksi viikkoa kokeeseen

Tänään pääsin koulusta jo yhdeltä, ja heti kotiin päästyä pakkasin (koulu)laukkuun treenikamppeita, lähinnä noutokapulan, namit ja lelut. Kamerankin otin mukaan, koska aattelin että jos saatais itselaukaisemalla edes jonkunlainen kuva Lilin seuraamisesta.

Käveltiin tonne meidän lähellä olevalle kentälle, jossa koko viime kesäkin treenailtiin. En ollut sielä vielä tänä vuonna käynyt ja piti käydä katsastamassa missäs kunnossa se on. Ens perjantaina voitais nimittäin treenailla Zmajiin&Nean ja Leegon&Sannin kanssa jos vaan onnistuis. Mutta "matildakenttä" näyttääkin tältä. Ei sieltä ole vielä mikään sulanut, joten jos me perjantaina sit Lilin kanssa käveltäs Jukolaan treenimään..

Käveltiin takas sieltä kentältä, tosin kuvailin koiraa matkalla jonka takia oltiin lenkillä joku tunti. Kotipihan edessä sitten otettiin yks paikkamakuu. Ensin olin puolitoista minuuttia melko lähellä koiraa. Sitten menin noin 10s piiloon. L makoili nätisti. Sen jälkeen menin piiloon vielä puoleksi minuutiksi, jonka jälkeen sitten palasin koiran luokse. Lili meinas nousta kun kiersin sen luokse toiselta puolelta, mutta ei onneks noussut. Yhteensä paikkamakuu oli noin 3 min. Palkkasin sen ennen kuin pyysin sivulle ja sit kotiin ;>

Meidän kokeeseen on siis enää kaks viikkoa! Heikoimmalta vaikuttaa jäävät, etenkin se maahanmeno. Se on taas viimeaikoina alkanut takkuamaan, arghh. Ei meinaa edes sisällä onnistua. Oltais voitu nyt uudestaan lähteä tonne pihalle treenaamaan vain niitä, mutta tossa pörrää joku kaivuukone tai tuollanen auto. Varmaan tasottaa maata kun se on tosta aika pahasti routinut..








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti