7.3.2010

Päivittelemättömyyttä

Piti monta kertaa tarkistaa tulihan otsikko oikein, hankala sana! Kuitenkin, tätä päivittelemättömyyttä on ollut blogin (ja kotisivujenkin!) kohdalla. Meillä ei ole mitään kerrottavaa, josko tänne blogiinkin alkaisi tulla juttua sitten kunhan lumet sulaa ja päästään taas kunnolla tokoakin treenaamaan.
No onhan meillä ollut kahdet agitreenit jo viime kirjoituksen jälkeen! Aginkin kanssa taukoiltiin kun pakkaset vaan paukkui, nyt on onneksi paljon mukavampi sää. 26.2. oli siis agitreenit. Koira oli ihan intoa täynnä! Keinua harjoiteltiin paljon, joka vähän laski vauhtia. Ihan ihme juttu, en usko että koskaan tää keinun kanssa tappelu loppuu.. Aina välillä tuntuu että menis paremmin, ja sitten taas koira käyttäytyy ihan ihmeellisesti. No, jatketaan yrittämistä.. Se nimittäin ei todellakaan sujunut. Muuten en oikein muista mitä tehtiin, ei kuitenkaan mitenkään kovin isoa rataa.

Viime torstaina treenattiin taas keinua. Eipä mitään edistymistä. Viimenen yritys oli jo paljon vauhdikkaampi, mutta on Lili paremminkin keinun joskus läpäissyt. Mentiin pientä rataa, jossa oli myös tämä keinu. Keinu hidasti Lilin vauhdin heti alussa, mutta radan lopussa L oli ihan liekeissä ;-) Irtosi tosi kivasti putkeen ja sain itsekin juosta aina joissakin kohdin ihan kunnolla etten olisi myöhästynyt. Tuli meillä jotain virheitäkin (kieltoja) kahden hypyn kohdalla. Hypyt olivat vierekkäin, ja koiran piti hypätä toinen ensin minusta pois päin ja sitten takaisin se toinen. Ei meillä tämmösessä tilanteessa yleensä ole ollut kauheasti ongelmia, mutta nyt taisin olla liikaa Lilin edellä ja kun oma vauhtini hidastui odotellessa niin Lilikin pysähtyi. Muuten kivat treenit ja olin tosi iloinen kun L oli reipas! Puomille taisi vain kerran koettaa karata.

Pitäs varata Lilille trimmausaika. 16.9. oli viimeksi trimmi, ja kun oma nypiskelyprojektini on vähän jäänyt niin.... Lili on melko lamppuharja ! :-D Trimmaajalle soittoa siis tässä lähiaikoina..

Kuvailin tässä yksi päivä Liliä, mutta koneelle siirtäessä tuli kauhea masis kun ei oikein näyttänyt hyvältä. Miksen mä vain onnistu? :-D Poistin saman tien, mutta nyt löysin niitä kuvia kamerasta joten voinhan mä tänne niitä joitain laittaa, kun muuten ei mitään kuvia oikein ole.. Koneelta on kuvanmuokkausohjelma kadonnut uuden käyttöjärjestelmän myötä, joten kuvasin nämä kuvat mahdollisimman pienellä kuvakoolla ettei tarvis sitten pienennellä millään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti