2.10.2009

tunnaritreenausta ja vähän muutakin

Nyt ollaan eilen ja tänään otettu taas tunnistusnoudon harjoittelemista. Tänään lisäsin toisen häiriökapulan, ja hienosti tyttö aina tuo sen 'oman'. On se maistanut vääriäkin, mutta todennut sitten, että oho, ei olekaan se oikea. Vähän on motivaationpuutetta koiralla tätä harjoitellessa, Lili ei oikein tykkää noutaa, mielummin se tahtoisi niitä kapuloita vain heitellä ympäriinsä ja jahdata ;)

Ollaan nyt sitten muutenkin vähän parannettu tokoilujen suhteen. Plätsiä ollaan kovasti treenattu, ja Lili menee jo hienosti sekä nopeasti. Olen päätynyt siihen, että ekaan tokokokeeseen asti ei treenata liikkeestä maahanmenoa muuten kuin satunnaisesti kokonaisilla liikkeillä, vaan tehdään aina pieniä harjoituksia, jossa palkkaan nopeista maahanmenoista. Tänään otettiin myös lyhyt paikkamakuu, n. 1min ja lyhyellä välimatkalla. Siitä täytyy saada jotenkin varma. Koskaan en ole Liliä hirveästi palkannut sen maatessa paikallaan, vaan vaatinut sitä pysymään loppuun asti. Ehkä pitäs tätä tapaa muuttaa..

Eilen alkoi ilmoittautuminen joulukuiseen kokeeseen, jonne sitten soitin kaksi kertaa (taisi olla puhelin kiinni). Kun sitten vastattiin, niin paikkoja ei enää ollut vapaana, vaan päästiin sitten toiselle varasijalle. Odotukset eivät kovin korkealla, että mahduttaisiin. Sitten kunhan Janakkalan kokeeseen alkaa ilmottautuminen, niin täytyy vaikka sitten minuutin välein soitella, että varmasti mahdutaan mukaan :--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti