6.10.2009

tiistai

Ollaan nyt tänään ja eilen treenattu aika paljon. En jaksa tarkalleen kirjoittaa mitään, vaan tässäpä vähän päivitystä alo-liikkeiden osalta.

Paikkamakuu on epävarma. Etenkin nyt ilmojen viiletessä Lili ei millään tahtoisi maata paikallaan. Itseni täytyy huolehtia että koira varmasti menee alas asti maahan, eikä jää kyynärpäät ylös. Muuten se nousee ylös heti kun lähden liikkeelle. Tässä minun pitää myös painottaa sanoja, että Lili todellakin jää paikalleen. Ollaan otettu alle minuutin aikaisia paikkamakuita, ilman välipalkkoja. Tarvittaisiin myös häiriötreeniä.
Seuraaminen on kaikinpuolin hienoa. Seuraa oikealla kohdalla, joskus vähän harppaa kauemmaksi, mutta korjaa sitten. Perusasennot ovat joskus hieman vinoja, joita pitäisi korjailla. Käännökset sujuu yllättävän hyvin, vaikkei niihin ollakaan pitkään aikaan keskitytty.
Jäävät sujuu ja ei suju. Lili on nyt sisäistänyt "plätsin" hyvin, mutta seisominen on sitten nykyään aina maahanmeno. Voi hyvänen aika... Mutta ollaan koetettu niitä nykyään tasapuolisesti treenata, ettei kumpikaan pääse unohtumaan. Kokonaisina suorituksina maahanmeno on hidas, ja yleensä menee istumisen kautta. Sitä pitää siis vielä harjoitella.
Luoksetulo on hieno. Vauhdikas. Tosin tänään törmäsi osittain, joten täytyy nyt todellakin harjoitella luoksetuloa vain lyhyellä matkalla ja vaatia että Lili tulee täsmälleen oikeaan kohtaan.
Hyppyä ei olla harjoiteltu, mutta uskon sen onnistuvan.

Meillä alkaa torstaina agilitytreenit Pekolan lavalla. Jipii :-) Lili on ollut tosi innoissaan kun otimme yksi päivä keppejä omalla pihalla. Tosin innostuminen osoittautui haukkumisena ja sähläämisenä, ei niinkään vauhtina, mutta kyllä oli silti hyvin reippaat ja onnistuneet kepit!

Tänään eipä sitten olla hirveästi mitään muuta tehty kuin tokoiltu (ja lenkkeilty tietty). Otin Lilistä pari kuvaa ennen kuin alkoi hämärtymään (mikä muuten käy tosi nopeasti seitsemän-kahdeksan aikaan) ja tässä pari.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti