11.6.2010

Pitkä kuuma kesä...


Vihdoin jaksoin ite ryhdistäytyä, alku koko kesälomasta on mennyt vaan ollessa, mutta tänään me sentään tehtiin jotain.

Aamupäivällä tökkäsin agikepit tohon pihalle ja reenailtiin niitä. Lili ei oikein jaksanut, kuumuus oli sille aika sietämätön ja lopeteltiin sitten aika pian. Mun mielestä ne ei mene omalla pihalla niin hyvin kuin treeneissä, koira ei ainakaan nyt jaksanut yrittää tosissaan ja pari kertaa haki väärään keppiväliin. Tai sitten se ei vain osaa.


Nea ja Zmaj tuli joskus hmm iltapäivällä. Meidän pihalla Zmaj harjotteli tokohyppyä, kun meiltä sellanen hieno ja vähän turhan korkee löytyy. Koirat ei hirveesti tykänneet leikkiä. Kyllä ne vähän aikaa juoksenteli siinä pihalla, Smai ihan tykkinä edellä ja Lili oikoi aina perään. Ja piti meteliä. Kuvia niistä on kyllä ihan mahdoton saada..


Sen jälkeen lähdettiin tonne kentälle treenailemaan. Ilma oli onneksi vähän viilentynyt joten oltiinkin siinä ihan hyvän aikaa. Ekaks otettiin paikkamakuu, häiriönä pari lasta jotka mekastivat siinä ja pelasivat kai jotain sulkapalloa? Lili pysyi hyvin, mutta nousi sitten kun Nea palasi Zmajn luoksi. On tehnyt ennenkin tuon. Palautin sen ja sitten olin ehkä minuutin ja kävin palkkaamassa. Sen jälkeen harjoteltiin Lilin kanssa niitä oikeaoppisia maahanmenoja. Naksutin jäi kotiin, eikä toi oikein tajunnut mitä hain siltä. Kyllä me se vielä saadaan joskus hienoksi, että menee hissinä maahan. Nyt menee aika usein istumisen kautta.

Kyllä ne suostui ainakin poseeraamaan hienosti..

Luoksetuloja otettiin kaks kertaa. Toiseen piti tulla stoppi ja kaikki, mutta koira oli ihan mahdoton vetelys. Se ei edes lähtenyt ekalla käskyllä.. Sit otettiin pelkästään läpijuoksu luoksetulo, ja lähin ite vielä karkuun ja kylhän se tuli kivaa vauhtia. Seuraamista otettiin kans. Siitä pitäs saada ehkä edelleen vähän tiiviimpää, ja pitäs tehdä sellasta kestävyysharjottelua. Lili nimittäin jonkin ajan päästä kyllästyy ja turhautuu, kun ei saa palkkaa (edes kehuja).


.. tai no emmä nyt tiiä..

Lopuksi otettiin sit vielä paikkamakuu. Nea Zmajin kanssa teki siinä jotain. 3 minuuttia (mä piilossa). Koira nousi jossain kohdin istumaan, se turhautui jälleen. Ja niin minäkin. Olis pitänyt vaan käydä aikasemmin palkkaamassa, miksen oppinut jo siitä aikasemmasta paikkamakuusta. Palautin ja koira makas hyvän aikaa, kun kävin piilossa ja olin myös näkyvillä. Palkkasin. Nyt pitää vaan tosiaan ite muistaa että EI liian hankalia harjotuksia !! Paikkamakuu on just sellanen juttu minkä kanssa ei pitäs hätiköidä yhtään, pitäs tulla pelkkiä onnistumisia! Harmi kun meillä ei ole kauheasti mahdollista käydä usein treenaamassa sitä.

3 kommenttia: