14.6.2010

Agireenit


Mentiin aika pitkää rataa, hyppäriä. Heti alku oli meille vähän hankala, koska koiran piti kiertää 3 este, joka hidasti meillä ainakin tosi paljon. Valssasin vielä tossa kolmosen jälkeen, mutta tokaa kertaa tehdessä rataa menin sit vasemmalla puolella ja juoksin putkenkin ulkokautta :D Rata meni ihan hyvin, teknisesti. Kepit meni ekalla radalla hyvin, tokalla jätti kaks vikaa tekemättä.

Ongelmia oli sitten vauhdin kanssa. Se oli ihan kadoksissa. Lili oli tosi innoton ja laiska, mutta se kuunteli hyvin ja tuli perässä, ei siis ollut mitään haahuilua kuiteskaan. Me mentiin ekoina, ja vaikka oltiin kunnolla lämmitelty niin koira ei vielä kerinnyt varmaan syttymään. Meidän suoritusten jälkeen sitten keskityttiin leikkimiseen ja temppuiluun siinä kentällä, sillon koirakin oli ihan innoissaan :)

Toinen juttu oli rengas. L hyppäs sivusta, kjswlgah. Ei oo oikeasti harrastanut tota koskaan, nyt ei olla tehty pitkään aikaan, josko se sitten oli syy.. Saatiin rengas onnistumaan kun ei otettu vauhtia niin kaukaa, silloin koira epäröi ja meni mielummin sivusta. Pituusesteelle koira vähän "haki", hidasteli ennen mutta pääsi hienosti yli.

Keinua harjoteltiin siinä radan vieressä. Sain tehtyä tolle tosi reippaita keinuja! Innostin koiraa, lähetin keinulle ja sitten kun se alkoi hissuttelemaan niin laskin jo keinun, ettei se jatka sitä pysähtelyä kun oppii missä kohdassa keinu alkaa laskemaan.

Me päästiin treenaamaan ihan kivassa säässä, mutta lopussa alko satelemaan. Kun piti esteitä roudata pois, niin vettä sato ihan maahan asti. Jätin Lilin sinne nurtsille odottamaan (ei ole autoa) kun kannoimme esteitä pois, mutta kun käänsin selkäni se kipitti äkkiä estevarastoon sateensuojaan :D Annoin sen sitten oleskella siinä aika lähellä (sateessa kuitenkin), valitettavasti varastoon en sitä voinut jättää, olis ollut vielä enempi tiellä.

Ens maanantaina ei päästä treenaamaan, mä lähden huomenna viikon kestävälle rippileirille.. Ikävä tulee pikkupiskiä, enkä muutenkaan kovin innoissani ole. :/ Mut palaillaan sitten viikon päästä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti