8.6.2010

Näyttelykoulutus

Meidän seura järkkäs näyttelykoulutusta linnanpuistossa tänään. Zmaj ja Nea tuli sinne kanssa. Harjoteltiin kaikkea mitä nyt näyttelyissä tarvitaan, meille noi asiat on aika helppoja ja näytettiinkin Lilin kanssa "mallisuorituksina" edestakaisin ja kolmio. Pöydälle koirat pääsi kopeloitavaksi. Lili ihan rakastui meitä kouluttavaan, ja oli tosi nätisti pöydällä myöhemminkin. Paikalla oli myös mittatikku, jolla koiria mitattiin. Lili oli 35-36cm, mutta vähän asettelemalla sain siitä aika hyvinkin alle 35cm! Voi vitsi, kumpa se suostuisi sitten joskus agikisoissakin seisomaan noin nätisti, olisi tosi upeeta jos se nyt olisi mini. Mittaaja sanoi, että kyllä siitä helposti saa minin, että ei pitäs olla ongelmaa :)

Sen jälkeen oli tarkotus ottaa vielä tokoa Nean ja Smain kanssa, mutta meidän kyyti tuli aika äkkiä. Kerittiin me ottamaan reilu minuutin paikkamakuu, mä piilossa. Lopussa Nea kans teki Zmajn kanssa Lilille häiriötä, riehuivat siinä lähettyvillä ja ottivat jotain juoksupyrähdyksiä :D Lili pysyi nätisti, mutta kun astuin pois puun takaa, se nousi. Ää! Komensin aika vihasesti takas maahan, kävin piilossa ja sitten palasin koiran luokse ja kehuin.

Mulla on pari agikisaa joita oon miettinyt.

11.7. Riihimäki, agilityrata luokat 1,2,3
29.8. Janakkala, A agilityrata B hyppyrata, luokat 1,2,3

Ja sit nuorten sm, mutta se on melko epävarma, koska toko olis sit seuraavana päivänä, enkä tiedä oisko mahdollista kumpanakin päivänä lähteä.

2 kommenttia: