22.5.2010

PUUHAPÄIVÄ !


Tänään oltiin meidän seuran sisäisessä puuhapäivässä 40-vuotisjuhlan takia. Yhentoista aikaan oltiin paikalla, ja osallistuttiin tutkajuoksukilpailuun. Lili juoksi tutkaan 21km/h, joka on mielestäni aika vähän, koska ite juoksisin suunnilleen saman verran :D L kyllä pääsisi kovempaa, mutta poliisi oli tutkansa kanssa niin lähellä mua että koira hidasti jo siinä vaiheessa kun tuo lukema saatiin. Oisin voinut uusia, mutta en sitä tajunnut siinä vaiheessa ollenkaan ja eipä sillä kait väliä ;)

Osallistuttiin myös mätsäriin, jossa oli luokat aikuiset ja pennut. Aikuisia oli 27, me saatiin punainen muttei sijoille päästy. Lili esiintyi ihan kivasti, vähän otti laukka-askelia kun ruoho oli niin pitkää ! =D Paikalla olis ollut myös nakinnappaus -kisa sekä makkarajuoksu, muttei niihin osallistuttu. Lililtä ei ihan nakinappaus onnistu (se mielummin antas niitten pudota maahan josta ne sit noukkis rauhassa) ja ennen makkarajuoksua meidän piti lähteä.

Päivä oli ihan mukava. Oli lämmin, mutta jossain vaiheessa myös vähän pilvistä niin ei tullut liian kuuma. Tutustuin Paavo mudiin, ja on kyllä tosi hauska koira. Juttelin omistajan (Sarin) kanssa mudeista, ja Sarikin voi ihan suositella mudia, mutta kehoitti tosiaan tapaamaan monia muitakin yksilöitä, koska mudit ovat lähes kaikki ihan erilaisia. Ja niinhän mä aijonkin tehdä :) Jos nyt kesällä pystys miittaamaan mahdollisimman montaa !

Ite suuntasin melkosella kiireellä sieltä sitten suoraan Helsinkiin.

Kuvat ovat ahveniston järveltä, jossa oltiin lenkillä torstaina. Lili vähän kahlas, mutta ei oikein muuten vedessä ois viihtynyt. Perjantaina käytiin uudestaan apparalla, mutta rannalla oli silloin muutakin porukkaa joten oleskeltiin Lilin kanssa vähän sivummassa eikä uitu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti