26.9.2010

Pyörähdettiin vähän näyttäytymässä..

Tuomari sanoi että koira on kaunis ja esiintyy hyvin. Jotain selitti myös että trimmaus saisi kyllä ihmeitä aikaan, liikaa turkkia siis. No eikai? Trimmaus täytys tosiaan varata ehkä ensi kuulle, aika rumahan toi on :D Mutta ei mätsärissä tollasia pitäs kattella(eihän?), höh! Saatiin sininen nauha, ja ei sijoituttu sitten sinisissä. Lili käyttäyty ihan nätisti, oli vähän laiskalla tuulella ;)

Kiitos kuvista!
© Julia Kemppinen




4 kommenttia:

  1. Sininen nauhakin mätsäristä on ihan yes, keväällä Lammilla loppukehissä parhaiksi sijoittuivat sinisten nauhojen saajat eli ei se punainen aina merkkaa parasta:-)) No tottahan tuo tuomari tietysti karvan suhteen puhui, mutta ei sen pitäisi mätsärissä niin hirveästi vaikuttaa. Kenellä muuten käytät Liliä trimmissä?
    Rapsuja !

    VastaaPoista
  2. Jep, sinisellä nauhallahan me joskus ollaan BIS kehäänkin päästy :) Lili on käynyt nyt parisen vuotta Hämeenlinnan keskustassa Trimmitassussa. Ajatuksena on itse alkaa tasaisin väliajoin siistimään turkkia, mutta se aina vain on jäänyt.. Ehkä nyt kunnostaudutaan tämän trimmin yhteydessä! :)

    VastaaPoista
  3. Mites teillä nykyään agittelut sujuu? ((:

    VastaaPoista
  4. Lopetettiin agility ryhmässä, talvella käydään sitten vaan kahestaan treenailemassa vauhtia ja intoa mukaan, jos saan koulutuspaikan avaimen. :D Eli ei suju.. Ehkä tää tästä.

    VastaaPoista