4.9.2010

Piirinmestaruuskoe

Pieni koira oli tosi innoissaan ja se oli ihan riemuissaan kun pääsi kehään. Se teki kaiken täysillä ja oli vauhdikas ja reipas ja myös vähän liikaakin.. Koe oli kirstulassa, nurmikkopohjalla joka varmaan oli vielä vähän kostea. Ei onneksi satanut! Tuomarina Hannele Pörsti.

Paikkamakuu 5 Se oli oikein hieno paikalla istuminen. Just kun menin piiloon niin koira nousi ja istui sit kuin tatti koko 3 minuuttia. Sillähän on jo hinku ylempiin luokkiin!
Seuraaminen 9 Ihan kivaa, ja koira oli tosi täysillä mukana. Kontakti oli hienoa, juoksuosuudessa otti itekin pari juoksuaskelta. Kontakti oli hyvä, vähän väljää. Käännökset pro!
Maahanmeno 10 Pieni piski oikein syöksyi maahan, vaikka pohjana oli nurmikko! Vau!!
Luoksetulo 8 Kaksoiskäsky pysäytykseen. Liekö ettei se kuullut kunnolla, kun tuuli, tai sitten oli vaan liikaa vauhtia. Vauhtia nimittäin oli tosi paljon, ja pelkäsin että meneekö läpijuoksuksi. Hyppäs osittain mua vasten.
Seisominen 10 Pelotti pikkasen et iskeekö se maahan, kun oli maahanmeno niin tosi hieno.
Noutaminen 9 En tiedä miksi pistemenetys, olikohan loppu perusasento jotenkin vajaa? Lili haki kapulan tosi vauhdilla ja toi samaten laukalla, ja mun mielestä tuomari ei muillakaan rokottanut jos oli vähän huolimaton kapulan nosto.
Kaukot 8 Plääh! Oli hitaat, ja aina kun meni koira maahan niin se omituisesti siirsi takapuolta. Ei liikkunut, mutta teki sellasen ihme liikkeen :D
Estehyppy 7 Surkeaa... Koira nuuski estettä, ei istunut ekalla ja oli muutenkin ihan kujalla!
Kokonaisvaikutus 8 Ei tuomari sanonut muuta kuin että ompa se ihanan pirteä koira! :) Ja sehän oli! Kerrankin.

Pisteet riitti nippanappa ykköseen, 161 pistettä yhteensä! Paikoilla istuminen jäi harmittamaan, muuten oli ihan kiva kun koirasta löyty kerrankin vähän virtaa. ;) Ei päästy pm sijoille, enkä vielä tiedä miten E-HKKlle kävi joukkuekilpailussa.

Ei varmaan hankita sitä koulutustunnusta avoimesta, vaikka pikkasen oon kyllä aatellut et jos talvella jonnekin pääsis.. Voittajan luokat otetaan kyllä nyt tehokkaasti sitten treeniin, siellä on kaikkea ruutua ja noutoa, jossa tommonen ylivireys olis ehkä ihan hyvä juttu. Talvella vois käydä tosiaan ehkä yksissä avo kokeissa hakemassa se vika ykkönen ja samalla sit vähän motivoida itteänikin treenaamaan noita ylempiä luokkia.

4 kommenttia:

  1. Hitsi te ootte taitavia! Onnea :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi! Tehän oottekin jo pitkällä! Vielä kerran yhtä hyvä tulos niin ootte jo voittajassa. Upeeta! : D

    VastaaPoista
  3. Kiitos!! No voittajaan tosiaan heti kun liikkeet on hallussa.. :) Ja siinä voi mennä kauan. :D

    VastaaPoista