13.7.2010

Lilpa hierottavana

Tänään meillä kävi hieroja. Kotikäynti oli ihan hyvä juttu, koska aattelin vähän että Liliä jänskättää muutenkin, kun ensimmäinen kerta, olis varmaan vielä enemmän jos oltais vieraaseen paikkaan lähdetty. Mutta koira anto ihan nätisti hieroo, välillä nosti päätä tai koetti nousta ylös jos tuntu epämukavalta.

Kaulan lihakset ok. Lavan takaosan lihakset tukkoiset vasemmalta puolelta. Vasen puoli oli enempi tukossa kuin oikea, koska tokossa taitaa "rasittua" enempi tää puoli. Selän lihakset ok molemmin puolin, alkuun Lili tais vähän aristaa sitä kohtaa. Sit takaosan pohjelihakset symmetrisesti tukkoiset, ne ihan vaan agin niitten hyppyjen takia.

Kirjotin melkein suoraan paperista, jonka hieroja kirjotti ^ Tosiaankaan mitään vakavaa ei ollut, vaan pientä tukkoisuutta. Hieroja opetti jaloille venytysliikkeitä, jotta voidaan venytellä välillä ;)

Uusintakäyntiä ei tarvita, mutta jos me alotellaan kisaaminen nyt syksyllä, niin sitten täytyy varmaan käyttää uudestaan.

Hieronnan ajan Iiris oli meidän takapihalla, jossa se piti vähän meteliä kun sinne piti sulkea. Ja sit kun taas pääs sisälle niin meni hierojan luo kiehnäämään että "mua kans" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti