13.7.2010

+30℃

Ainakin melkein, ja ihan kauhean kuuma!

Mä lähdin lauantaiaamuna Helsinkiin junalla. Siellä oli mudien ja kroaatien luonnetesti (tai siis ne oli etusijalla). Siellä olikin sitten kait 7 mudia, yks kroaati ja kaks muun rotuista. En kerennyt todellakaan kaikkia näkemään, vaan aikaa meni Oulunkyliä ja Käpylöitä ympäri talsien, kun en karttaa tajunnut ottaa mukaan.. :D Mutta oli kiva reissu, ja on se niin eri juttu nähdä "livenä", kuin jälkeenpäin kattoa pisteitä sitten netistä. Ei siitä sen enempää.

Tänään oli taas tosi lämmin sää agittaa. Meitä oli niin vähän paikalla, että mentiin sitten 1-2 luokkalaiset ja kisaamaan tähtäävät samaa lyhyttä harjoitusta.



Oli lyhkänen, mutta aika hankala. Lili suoritti ihan puhtaasti, onnistui siis noi omituiset putketkin. Kerran pysähtyi ihan täysin muurin taakse, itse olin taas jo liian kaukana. Ärsyttävän monta asiaa pitää yrittää muistaa. :D Käsi ei saa viuhtoa, käsi ei saa olla liian matalalla eikä liian korkealla, en saa pysähtyä, enkä juosta kauheasti koiran edessä jne. Kaiken lisäksi pitää vielä lähes kokoajan innostaa että hyvähyvä tosi hieno tule tule tule jeejee. Ikinä en muista noita kaikkia, mutta kyllä me radoista ollaan silti ihan kivasti selvittty. Mutta on se Lili silti tosi helppo agikoira, kai. Kunhan tota vauhtia saatas.

Lili vilvoittelee treeneissä

Mut tänään se oli oikeesti muuten aika reipas. Kunhan en ite tosiaan mennyt liian eteen niin se jopa juoksi. Mutta sitten taas noi 5-6 hypyt oli aika nahkeita, koska mun oli lähes pakko pysähtyä, kun piti odottaa koiraa. Mutta näihin treeneihin olin ihan tyytyväinen, oli tosi kuuma ja kaikkea.

Treenien lopuks harjoteltiin vähän niitä kaukokäskyjä, onnistu kivasti. Ens viikolla meillä ei ookkaan agilitya, ja sitten sen jälkeisestä viikosta en ole varma, oonko ite sillon reissussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti