30.7.2009

tokoilua

Minulla on nyt kauhea into tokoilla, ja usein ollaan Lilin kanssa käveltykin meidän "vakiokentälle" tokoilemaan. On jopa ollut ajatuksissa, että ehkäpä me päästään tänä vuonna ihan virallisiinkin kokeisiin, katotaan nyt miten edistytään ja päästäänkö syksyllä ryhmään. Pitäs vaan käydä kirstulassa treenaamassa myös sitä hyppyä.

Eilen lenkkeiltiin koirien kanssa meidän iskälle, noin parin kilometrin päähän. Otin kameran mukaan ja sainkin pari ihan kivaa kuvaa koirista :-) Oli kyllä tosi kuuma päivä jälleen, ja pellon poikki tarpoessa oli kaikilla hiukan liian läkähtynyt olo.



Iriksellä remmi menee jotenkin hassusti tuolta takaa


Tänään käytiin siis jälleen treenailemassa. Alkuun harjoiteltiin seuraamista ihan pienissä pätkissä + palkka. Käännöksiäkin treenattiin, mutta eivät ne kovin hyvin edelleenkään suju. Lili jää jokaisessa käännöksessä jälkeen, joten pitää varmaan alkaa namilla vetämään se perässä jokaisessa käännöksessä, vaikka silloinkin vauhti hidastuu. Paikallamakuu sujui myös hyvin, pysyi nätisti, vaikka puolessa välissä laskikin pään maahan ja alkoi "torkkua". Nousi kuitenkin reippaasti sivulle 2min jälkeen. Sitten olikin koiralta ihan puhti pois. Piti ottaa vielä liikkeestä pysähtymiset, ja koira ei sitten lähtenytkään liikkeelle alussa. Saatiin kuitenkin kunnialla kumpikin liike suoritettua + paljon palkkaa. Maahan se meni jo ekalla käskyllä :-) Sen jälkeen takaisin kotiin, kentällä laiskottelut pistin tällä kertaa hillittömän kuumuuden piikkiin, joten meniväthän ne treenit ihan hyvin.

Iltapäivällä lähdettiin metsälenkille koirien, sekä pikkusiskon (joka välttämättä halusi mukaan), kanssa. Mentiin reilu 6km lenkki pelloilla rämpien sekä pölyävällä hiekkatiellä kävellen. Meillä kestikin huimat 2 ja puoli tuntia koko lenkissä. Koirat olivat lopussa jo melko väsyneet, niin myös pikkusiskoni, joka yhdessä vaiheessa kaatui koiran kanssa juostessa.


Iris ja Lili tulevat nykyisin oikein mainiosti toimeen keskenään. Takapihalla ne makoilevat vierekkäin ja varastelevat toisilta lelujaan. Toki Lili edelleenkin tykkää pomottaa ja alistaa Iristä, mutta kyllä ne juoksevat toisiaan kiinni tuossa pihalla, kumpikin. Iris on vähän ujomman puoleinen ja ei aina uskaltaisi mennä rähjäävän Lilin luo lelua hakemaan, mutta kyllä ne kumpikin tarpeen tullen taistelevat leluista hiljaa öristen.

Nyt koirat makoilevat toistensa karvavilteillä.. Aijjai.
8.8. olis möllitoko Toijalassa, mutta tuskin mennään, kun agilityepiksiä on jo kahdet ens kuun alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti