25.8.2010

Mitäs me ollaan tehty..

Vähän päivittelyä.

Käytiin elomessuilla viikonloppuna 14.-15.8. Oltiin tosin vaan lauantaina. Lili käyttäytyi nätisti ja rauhallisesti ihmisvilinässä ja muiden koirien kanssa. "Leiriydyttiin" häkin kanssa etelä-hämeen kennelpiirin teltan lähettyville, jossa oli aukea missä oli agi ja tokoesityksiä. Me osallistuttiin Lilin kanssa tokonäytökseen. No mites siellä. Koira possuili ihan urakalla, ja nurmikenttä ei muutenkaan ole mikään paras alusta Lilille (sitä pitäs treenata). No, nauratettiinhan ainakin yleisöä. :D Tehtiin ainaskin paikkamakuu (lyhkänen), luoksetulo, kaukot, hyppy, jääviä ja seuraamista. Kaukot oli toosi hienot! Ja hyppy.

Agitreenit on mennyt samalla tavalla miten nyt aina, hitaasti. Ens kerralla on viimeset treenit. Aattelin sinne ostaa sitä kieltä, mitä saatiin yksissä treeneissä kokeilla, kun Bennyn ja Muusan mammalla sitä oli :) Ainakin silloin Lilille tuntui maistuvan, vaikka musta tuntuukin että tää motivointiongelma on tullut jäädäkseen. Mikään ei tunnu koirasta kivalta palkalta, ja se suorittaa vaan koska on pakko. Kotona se on niin erilainen, ei minkäänlaisessa paineessa.

Viime viikonloppuna oltiin Iittalassa mätsärissä. Oltiin siellä Lauran&Ukon ja Sannin&Leegon kanssa. Esitin ite Lilin lisäksi myös Ukko-cavaa pienissä. Lilin tuloksena sininen nauha, ei sijoitusta. Ukko sai punaisen, muttei myöskään sijoittunut. Käveltiin mätsäripaikalta noin kilometri Iittalan "keskustaan", jossa käytiin kaupassa ja istuskeltiin puistossa Ukon ja omistajansa kanssa. Tokoiltiin pikkasen, piilo paikkamakuu ja kunnon vauhtiluoksari Lilpan kanssa. Oli kiva päivä, ja sää oli mukava! :)

Tokon piirinmestaruuskisa lähestyy, jänskättää ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti