19.11.2009

agility

Tänään jälleen treeneissä :-)

Mentiin yksittäisiä esteitä kukin vuorollaan. Esteinä oli puomi, kepit, a-este, rengas, keinu ja pöytä (jota ei minikoiran kanssa voinut mennä). Koiralla oli taas vauhti päällä! Ihan mielettömän hienosti kepitteli ja puomi oli reipas kun targetti oli toisessa päässä odottamassa. Joskus sohasi väärään väliin kepeillä, mutta kuitenkin aika itsenäisesti suoritti. A-este on vähän kankea, Lili meinaa jäädä sinne korkealle hidastelemaan.

Iteltä meinas pudota silmät päästä kun koira meni keinun ihan tosi upeasti! Mentiin ensin rengas muutaman kerran ja L meinas kokoajan ampaista keinulle. Sitten kun annoin luvan mennä niin tosi vauhdilla meni ja odotti että laskeutui ja sitten tuli kontaktille. Uskoin että se tuli noin vauhdilla siinä luulossa että esteenä olikin puomi, mutta kun muutamalla toistolla onnistui ihan yhtä hyvin niin pakko se oli mun uskoa että ainakaan tänään koiraa ei keinu pelottanut. Kerran taisin laskea sen, kun liian hitaasti alkoi hissuttelemaan keinun keskellä, mutta muuten meni tosi itsenäisesti ja hienosti. Rengas hieno, kerran taisi hypätä ohi.

Toi oli koirille aika raskasta, vaikkei rataa mentykään. Lopetettiin vielä kun olis vauhtia ollut jäljellä ja riehuttiin paljon. Lili oli tosi innoissaan :-) Otettiin jotain perusasentoa ja pätkää seuraamista sekä parin metrin "luoksetulo". Tällä kertaa tuli agilityn parissa itelleni ja jopa koiralle jano, sain aika kovaa pinkoa puominkin vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti