5.7.2011

hellurei hellurei









Kuvat on otettu kun oltiin kaupungissa asuvien Nean & Zmajiin luona käymässä ja lähettiin aamuyöstä käppäilemään vanajan rantaan ja sellasta :) Tarkotus oli ottaa hienoja auringonnousukuvia, mutta sää ei nyt ollut ihan meidän puolella.... Mukavia kuvia tuli kuitenkin! Koirat on nähneet aiemmin aina välillä jossain tapahtumissa, nyt oltiin ekaa kertaa tollein noilla kylässä. Hyvin tulivat toimeen, innostuivat ulkona jopa leikkimään, kun sisällä etenkin Lili tarvii omaa tilaa eikä siedä jos tulee liian iholle... Zmaj ei edes pelännyt Liliä, ihme :D 

Lili on muuten kaunistautunut  nyt vähän.. Monta kuukauttahan siinä kesti, hatunnostot vaan kaikille trimmaajille jotka hoitaa operaation siinä vajaassa parissa tunnissa :D Välineet mulla ei oo mitään huippulaatusta ja tuntuu että koiralle on tosi ikävää koko touhu joten ollaan trimmailtu korkeintaan puol tuntia kerralla ja sit aika harvoin muutenkin... Mun villakoiranautserilla on vieläkin liikaa karvaa vähän siellä sun täällä, mutta ei enää näytä sentään niin keskeneräiseltä ja rumalta, kun oon saanut ajelutyöt tehtyä :) 

Hyvää kesää kaikille! Me ollaan Lilin kanssa nautittu enemmän ja vähemmän noista hirveistä helteistä, jolloin pisemmät lenkit täytyy ajottaa myöhäseen iltaan mutta on se kesä kuitenkin ihan  lemppari vuodenaika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti