22.4.2011

kaunistautumista

Eilen aloitin ikuisuusurakan, nimittäin Lilin nyppimisen. Se on tosiaankin päässyt taas vaihteeksi huvikseen tosi rumaan karvaan, ja mähän päätin silloin etten mä sitä enää trimmaajalle vie, koska se kärsii siitä niin pahasti ja mua itseäni pelottaa että se pökertyy sinne trimmipöydälle ihan kauhuissaan.. Joten eilen otin trimmiveitsen käteen ja aloitin nyppimisen. Eikä siitä mitään tullut. Trimmipöydän puutteessa nypin ihan vaan lattialla ja koira makas / istui / seisoi vuoroin lattialla / sylissä / kainalossa. Pistin kännykkään ajastimen että nypin sitä puoli tuntia ja sen jälkeen palkka, ja puolessa tunnissa sain tosiaan tollaisen huvittavan kämmenenkokoisen läntin ihanan pehmeetä karvaa esiin.

Tänään jatkoin toiset puoli tuntia ja nyt tuo alue on jo hiukan suurempi. Ei silti vielä olla todellakaan voiton puolella, tästä on vielä matkaa. Saa Lili parka kärsiä kun ihmiset nauraa sille, kun sen turkki on niin huvittava :D Mutta voisin huvikseen veikata että kahden viikon sisällä toi vois näyttää taas jo snautserilta.

Mulla itsellä on hiiiirvee pentukuume ja olin tänään kattelemassa vähän koiria Lahden näyttelyssä :) Siellä oli ihan sairas tungos ja ihmisiä ihan joka puolella... Lili sai tuliaisiksi jotain kuivattua lammasta, joka oli nam.

1 kommentti:

  1. Heippa !
    Kenellä trimmaajalla olet Liliä käyttänyt?

    Raija ja mustahopeat partasuut

    VastaaPoista