12.12.2010

Kuulumiset

Pitkästä aikaa päivittelemään! Meille kuuluu ihan hyvää, mitään kummempaa ei ole tapahtunut ja se sopii tällä hetkellä ihan hyvin sekä koiralle että allekirjoittaneelle. Nyt on ollut agilityn lisäksi myös toko aika pitkään tauolla, ei vain ole innostanut lähteä ulos mitään treenaamaan ja sisällä tilasta on puutetta. Lili on siis viettänyt hyyvin laiskaa loppuvuotta, mutta se ei tosiaan taida olla moksiskaan. Se viettää päivänsä syöden, nukkuen, lenkkeillen ja riehuen sekä välillä joitain pieniä tokoliikkeitä hioen.

Blogin pitäminen on tosiaan jäänyt vähän vähille, koska ei ole vain ollut mitään mistä kirjoittaa! Niin kuin aiemmin tuolla mainitsin, niin agilitya ei taidetakaan tänä talvena ottaa yhtään missään. Eikä varmasti haeta mihinkään ryhmään ensi vuonna, ainakin nyt vaikuttaa siltä.. Tokoa me ei kyllä jätetä, vaikka nyt onkin pientä paussia! :D Talvi ja hirveä pakkanen on saanut meidät viihtymään enempi sisätiloissa. Tänään taas kun lukemat laskivat johonkin -15 niin ei Lili olisi millään tahtonut lähteä ulos, saatika halunnut lämmintä pukua päälleen. Prinsessa...

Minulla itsellä on tällä hetkellä kauhea koiravauvakuume! Mikään ei vaan ole vielä oikein varmaa, ja mulla on pari rotua joita olen vakavasti miettinyt... Mutta kumpikaan niistä ei ole snautseri.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti