30.1.2010

Kuulumisia

Pitkästä aikaa vähän meidän kuulumisia tänne laittelen.

Agilityyn ei olla kahteen viikkoon päästy kylmien ilmojen takia. Toivottavasti jo pian laskisi pakkaslukemat, niin päästäisiin taas treenaamaan.

Käytiin viime tiistaina rokottamassa Lili Tawastvetissä. Rabies oli ainoa mitä tarvittiin, mutta ensi vuonna täytyy hankkia kaikki muutkin. L oli tietenkin nätisti koko toimituksen ajan, lääkäri tutki myös korvat, silmät ja hampaat (joista ikenet ovat vetäytyneet tuosta edestä, ahkeraa hampaiden pesua..). Kaikki ok, Lili painoi 8.1kg eikä ole vielä ollenkaan lihavassa kunnossa steriloinnista huolimatta.

Olen nyt koettanut saada meille paikkaa kahteen tokokokeeseen, tuloksetta. Tampereen kokeeseen ollaan jopa toisella varasijalle, janakkalan kokeesta ei ole tietoa. Hirveän nopeasti täyttyi ainakin tuo janakkalan koe. Aamulla 9 jälkeen sai alkaa soittamaan, minä soitin oppitunnin jälkeen 9:45 ja koe oli ihan täynnä. Pikkasen harmittaa, mutta eipä voi mitään.

Hyvin meillä menee, mitään kummempia ole tapahtunut. Koiran turkki on vähän pörröisessä kunnossa, kun en ole jaksanut sitä itse trimmailla. Mutta ehkä nyt kovilla pakkasilla on hyväkin, että on enempi karvaa lämmittämässä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti