31.12.2009

tavoitteita vuodelle 2010

Mä tässä löysin sivun johon olin asettanut joitain tavoitteita vuodeksi 2009.

Agility -> Pussi ja keinu kuntoon, möllejä, jopa virallisiin.
Pussi sujuu, keinu vaihtelevasti, mölleissä ollaan käyty melko paljon (kivalla menestyksellä), virallisissa ei olla käyty. Agilityssa oma innostukseni kärsi vähän tuon vauhdin takia, koiraltakin loppui innostus ja minä jopa mietin kokonaan lopettamista. Onneksi ollaan jatkettu ja ei menty kisoihin, nyt kerätään vaan enempi varmuutta ja vauhtia niin josko sitten :-)
Toko -> Paljon treenausta, möllejä, loppuvuodesta ehkä virallisiin, alkeiskurssille.
Treenailu oli aika aktiivista, käytiin yhdellä peruskurssilla, kaksissa tokomölleissä ja sitten oli marraskuussa eka virallinen koe. ;-) Ainakin tokon kohdalla olen tosi tyytyväinen, kaikki tavoitteet onnistuivat.
Koiratanssi -> Esitys, uusia temppuja
Koiratanssiin ei kovin panostettu, pari uutta kivaa temppua on opetettu kuten ovien sulkeminen. Enempi kuitenkin harjoiteltiin tokojuttuja. Peruuttaminen on kuitenkin alkanut sujumaan, mitään esitystä ei kasattu kokoon vaikka kesällä päästiinkin ihan ammattilaisen pitämiin treeneihin leirillä.
JH -> Paljon kisoja
Käytiinhän me kai lahdessa ja tampereella? Eipä mitään menestystä ja agin ja tokon ohella junnuilu vähän jäi.
Muut -> Koiraleirille, paljon mätsäreitä, opetella nyppimään tuota itse
Agileirillä oltiin kesällä, mätsäreitä on ollut melko paljon ja ollaan jopa oltu Bis-kehässä. Nyt olen harjoitellut tota koiran nyppimistä ja koetan pitää sen suht siistinä ettei trimmaajan puoleen tarvitsisi enää kääntyä. Koira on nyt aika kyllä melko pörröinen, tuntuu ettei hyödytä ollenkaan ne pari tuntia jotka viikottain sen turkin kimpussa käytän!

Ja tässäpä vähän tavoitteita ensi vuodelle, vuodelle 2010. Ei ole tarkoitus että kaikki pitäisi täyttää, mutta tavoitteita ne silti ovat. Ainakin näillä näkymin ensi vuodesta on tulossa kisojen yms. muiden koirajuttujen takia aktiivisempi vuosi kuin tästä vuodesta joka on ihan hyvä juttu.

Toko
- ALO-luokasta se koulutustunnus (kokeisiin heti keväällä)
- AVO liikkeitä haltuun, kattoo nyt pyritäänkö kisaamaan
- Tokoryhmään!
- Ylempien luokkien liikkeitä, kuten se tunnari!
- Aktiivista treenailua, mutta pääasia on että motivaatio säilyy kummallakin(;

Agility
- Paljon hyviä treeniä
- Startataan kisoissa
- Myös niitä epiksiä

Muut
- Jh-kisoihin ainakin kerran
- Turkin rullaus jatkukoon..
- Temppuilua
- Lenkkeilyä ja paljon onnistumisia eri harrastusten parissa ;-) Kyllä ensi vuodesta varmasti tulee hyvä vuosi! Mullahan on haaveissa toinen koira, mutta ensi vuonna tuskin on vielä oikea aika ottaa, saa sitten nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti