18.7.2010

tokokoe 18.7.

Tuuloksessa oli siis koe, me avoimeen luokkaan. Aamu alkoi sillä, että ite heräsin sillon kun meidän kyyditsijät tuli, joten tuli pikkasen kiire. :D Onneksi olin jo viime yönä laittanut muut tavarat reppuun, vesi ja sellaset piti sit vielä aamulla keretä laittamaan. Tuomari Jaana Tala.

En nyt yhtään muista koiramäärää, jotain 10 tais olla. Mut siis tässä pisteet.

Paikkamakuu 10
Seuraaminen 9 (Ihan kamalaa..)
Maahanmeno 8 (Kaksoiskäsky)
Luoksetulo 6 (Hiipi hirveesti, yää)
Seisominen 9 (Kaksoiskäsky perusasentoon, en tiedä kuuliko tuomari..)
Noutaminen 10
Kauko-ohjaus 9
Estehyppy 8 (Kaksoiskäsky..)
Kokonaisvaikutus 9 (Iloista tekemistä, ja komennan koiraa kiltisti :D)

1-tulos, 172 pistettä ja ainoona ykköstuloksena voitettiin kans. Oon ihan tyytyväinen miten koira teki, se seuraaminen nyt vaan oli ihan hirveetä. Oli tosi paljon jäljessä, afsjlakj. Luoksetulossa olisin ehkä voinut sanoa paikka käskyn vielä kovemmin ja painokkaammin, niin oliskohan pysähtynyt..

Jäi vaan harmittamaan se, että jollekin oli tullut laskuvirhe pisteitä laskiessa, ja kisakirjassa lukee 163p. Ja sama pistemäärä lähtee luultavasti kennelliittoon. Mulla lukee siis paperissa kaukokäskyjen kohalla siis 9 x 3 = 18, vaikka pitäs tulla 27. Huomasin vasta autossa kun oltiin lähdetty. Toisaalta, ei toi pistemäärä mitään muuta, kun kuitenkin sijotuttiin ekoiks. Mut Elisa sit kävi sanomassa, joten varmaan korjaavat. :)

Saatiin palkinnoks 10kg Royal caninin medium adultia ja pokaali ja ruusuke.

Kuvat © Elisa Mälkönen

Seuraaminen oli oikeasti näin kamalaa suurimmaksi osin.


Nouto.


Siellä oli näin kivaa! ^

2 kommenttia:

  1. Kiitti! Luultavasti, koska houkuttelee osallistua piirinmestaruuskisaan ja nuorten sm. Avoon on vähän pakko mennä, koska voittajan liikkeet eivät vielä tuollon olis valmiita. :D

    VastaaPoista