6.12.2009

kuulumisia ja kuvia

Torstaina käytiin agilityssa. Oli melko kylmä, pakkasta ehkä joku vähän vajaa -10 astetta. Mentiin vain pieniä radanpätkiä: kolmella hypyllä välistävetoja & taaksetyöntöjä, neljällä hypyllä jaakotusta ja takaaleikkauksia sekä putkea ja keppejä. Puomiakin jossain vaiheessa mentiin, aika hitaasti, vaikka Lili olikin intona kokoajan varastamassa sinne. Muuten meni ihan kivasti, haukkui innoissaan ja takaaleikkauksetkin onnistuivat tosi hyvin! Välistävedot ja taaksetyönnöt sujuvat meiltä myöskin, ei mitään ongelmaa. Kepit olivat vähän hitaat, vaikka koira oli ihan virkeällä päällä. Muutaman kerran jätti myös pari keppiväliä pujottelematta, vaikka en mielestäni kovinkaan paljoa sitä vedättänytkään.

Sisällä ollaan vähän tokoiltu. Seuraamista olen naksutellut (ei mitenkään kovin kivan näköistä), sekä paikkamakuuta ollaan harjoiteltu. Sisällä onnistuu monia minuutteja, mutta ulkona ei olla otettu. Kapulan pito treeniä ollaan kans otettu. Ote on paljon tukevampi, sekä luovuttaa vasta kun annan luvan. Ei myöskään enää kovin usein koeta tassuilla läpsiä samalla kun olen ottamassa siltä kapulaa pois. Taidettiin me yksi noutokin tehdä tässä joku päivä? Hyvin se noutaa, koetetaan vaan harjoitella sitä kapulan oikeaoppista pitoa tarpeeksi, ettei joku päivä tuo keksi sitä pureskelua taas. Toivottavasti tämmöinen ei ole koirasta kauhean tylsää.. Koirasportissa on ensi vuodeksi jo pari koetta, jotka olen merkinnyt ylös. Kattoo nyt uskalletaanko...


Olen nyt enimmäkseen kuvaillut Liliä sisällä, ulos ei vain ole jaksanut ottaa kameraa mukaan. Tänään tosin pikaseen otin koirasta pari poseerauskuvaa, ja liitin tähän kirjoitukseen myös noita sisäkuvia.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti